Accident grav în Caracal: O femeie a murit, iar alte 3 persoane, între care şi un bebeluş, au ajuns la spital

  • O maşină s-a răsturnat sâmbătă pe o stradă din oraşul Caracal, judeţul Olt.
  • În urma accidentului, o femeie a murit, iar alte trei persoane, printre care şi un copil de 11 luni, au ajuns la spital.
620 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Caracal: O femeie a murit, iar alte 3 persoane, între care şi un bebeluş, au ajuns la spital

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în accident a fost implicată o singură maşină, care a fost găsită răsturnată în afara drumului.

Conform ISU Olt, o femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Caracal a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind imediat începute manevrele de resuscitare. Pacienta nu a răspuns manevrelor specifice şi a fost declarată decedată.

O altă femeie, în vârstă de 25 de ani, politraumatizată, şi copilul, de 11 luni, care nu prezenta urme vizibile de traumă, au fost transportaţi la CPU Caracal. Tot la CPU Caracal a fost transportat şi şoferul maşinii, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, cu traumatism la mâna stângă.

Cea de-a cincea persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost monitorizată la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.

Poliţiştii susţin că şoferul maşinii a fost testat cu aparatul alcooltest şi nu se afla sub influenţa alcoolului.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici