ACCIDENT GRAV în Hunedoara | Cel puţin 13 persoane rănite după impactul dintre un microbuz care transporta mineri de la Uricani şi un autoturism

Cel puţin 13 persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier pe DN 66A, în localitatea Aninoasa, judeţul Hunedoara, după impactul dintre un microbuz şi un autoturism. Una dintre persoane e rănită grav, transmite corespondentul MEDIAFAX.

839 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Hunedoara | Cel puţin 13 persoane rănite după impactul dintre un microbuz care transporta mineri de la Uricani şi un autoturism

ACCIDENT GRAV | Cel puţin 13 persoane rănite după impactul dintre un microbuz şi un autoturism pe DN 66A, în Hunedoara

Potrivit primelor informaţii primite din partea IGSU, la nivelul judeţului Hunedoara a fost activat planul roşu de intervenţie, după accidentul dintre un microbuz de transport persoane şi un autoturism, pe DN 66A, în Aninoasa.

„Până în acest moment sunt 13 persoane rănite, dar conştiente, care au fost preluate de echipajele medicale. Salvatorii acţionează pentru evaluarea medicală a celorlalte persoane implicate, pentru a le transporta la spital în situaţia în care este nevoie”, arată IGSU.

Potrivit sursei citate, una dintre persoane este în stare gravă.

La locul producerii accidentului intervin 4 echipaje SMURD, 3 ambulanţe SAJ şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici