Accident GRAV în Prahova în care sunt implicate 8 maşini, între care o ambulanţă cu doi pacienţi

Opt maşini, între care o ambulanţă privată cu doi pacienţi, au fost implicate într-un accident rutier produs marţi în localitatea Băneşti, judeţul Prahova. În total, 15 persoane au fost implicate în accident, două fiind evaluate medical.

7291 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Prahova în care sunt implicate 8 maşini, între care o ambulanţă cu doi pacienţi

Accident GRAV în Prahova în care sunt implicate 8 maşini, între care o ambulanţă cu doi pacienţi

Potrivit ISU Prahova, accidentul s-a produs marţi în localitatea Băneşti, fiind implicate opt maşini cu 15 persoane.

Între maşinile implicate se află şi o ambulanţă privată din judeţul Hunedoara, care transporta doi pacienţi la Bucureşti. Pacienţii din ambulanţă nu au nevoie de îngrijiri, au precizat reprezentanţii ISU Prahova.

Doi şoferi au fost evaluaţi medical şi transportaţi ulterior la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici