Accident GRAV, în timpul nopţii, pe Şoseaua Petricani din Capitală. Impact frontal cu un autobuz, două persoane au murit - FOTO

Două persoane au murit în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens pe Şoseaua Petricani din Capitală şi a lovit frontal un autobuz, informează Brigada Rutieră.

4903 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV, în timpul nopţii, pe Şoseaua Petricani din Capitală. Impact frontal cu un autobuz, două persoane au murit - FOTO

Accident GRAV, în timpul nopţii, pe Şoseaua Petricani din capitală. Două persoane au murit

Şoferul unei maşini care se deplasa marţi noapte, pe Şoseaua Petricani dinspre Fabrica de Glucoză din Capitală, către strada Doamna Ghica, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile meteo, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autobuz.

În urma impactului, şoferul şi pasagerul maşinii au murit la faţa locului informează Brigada Rutieră.

La rândul său, şoferul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost 0. El a fost transportat la spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, mai arată Brigada Rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici