Accident grav pe DN1B. Un şofer a murit după ce maşina sa a fost izbită de un alt autoturism

O persoană a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN1B, în Loloiasca, judeţul Prahova, după ce maşina în care se afla a fost izbită de un autoturism aflat într-o depăşire şi care apoi a luat foc, în accident fiind implicate şi un TIR şi o autoutilitară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

840 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe DN1B. Un şofer a murit după ce maşina sa a fost izbită de un alt autoturism

Accident grav pe DN1B. Un şofer a murit după ce maşina sa a fost izbită de un alt autoturism

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc pe DN 1B, în Loloiasca, pe sens către Ploieşti. Şoferul unui autoturism ar fi vrut să depăşească un TIR şi s-a ciocnit violent de maşina care circula din sens opus, alte două vehicule fiind avariate.

“ Până la acest moment, rezultă că un autoturism Audi, deplasându-se pe direcţia Buzău - Ploieşti, ar fi intrat în depăşirea unui TIR, a lovit frontal un Logan. Din impactul celor două auto, ar mai fi fost avariate un TIR şi o autoutilitară”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu.

În urma impactului, şoferul Loganului a murit iar maşina BMW a luat foc, arzând în totalitate.

Din cauza accidentului, traficul a fost blocat în totalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici