Video Accident grav pe un drum din Caraş-Severin: Şoferii a două TIR-uri au murit, după ce vehiculele s-au ciocnit frontal şi apoi au luat foc

Şoferii a două TIR-uri au murit, vineri dimineaţa, în urma unui accident rutier petrecut pe DN6, în judeţul Caraş-Severin, după ce camioanele pe care le conduceau s-au ciocnit frontal. În urma impactului, ambele TIR-uri au luat foc, traficul fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13847 afișări

Accidentul rutier a avut loc vineri dimineaţa pe DN6, pe raza localităţii Ilova, din judeţul Caraş-Severin.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, în accident au fost implicate două TIR-uri, care s-au lovit frontal. În urma impactului, ambii şoferi au murit. De asemenea, unul dintre camioane a luat foc, iar flăcările s-au extins şi la cel de-al doilea TIR.

La locul intervenţiei s-au deplasat cinci autospeciale, un echipaj al serviciului de ambulanţă, precum şi poliţişti.

La această oră, traficul rutier este blocat pe DN6, în apropierea producerii accidentului rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici