ACCIDENT în Capitală: O tânără de 18 ani , transportată la spital după ce a fost lovită de un autobuz

O tânără de 18 ani a fost rănită miercuri într-un accident rutier care a avut loc în zona Calea Vitan - Energeticienilor, fiind lovită de un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

889 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Capitală: O tânără de 18 ani , transportată la spital după ce a fost lovită de un autobuz

ACCIDENT în Capitală: O tânără de 18 ani , transportată la spital după ce a fost lovită de un autobuz

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au informat că în zona Calea Vitan-Energeticienilor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicaţi un autobuz STB, linia 123, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani şi un pieton în vârstă de 18 ani.

În urma accidentului, tânăra, care a primit îngrijiri medicale, a fost transportată la spital.

Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici