ACCIDENT în Caraş-Severin: Doi morţi şi 13 răniţi după ce un microbuz a fost lovit de un autoturism

Două persoane au murit, iar alte 13 au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 58 Caransenbeş - Reşiţa, în judeţul Caraş - Severin, după ce un microbuz a fost lovit de un autoturism, circulaţia rutieră în zonă fiind blocată pe ambele sensuri timp de câteva zeci de minute.

853 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Caraş-Severin: Doi morţi şi 13 răniţi după ce un microbuz a fost lovit de un autoturism

ACCIDENT în Caraş-Severin: Doi morţi şi 13 răniţi după ce un microbuz a fost lovit de un autoturism (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Păltiniş, pe DN 58, unde un microbuz a fost lovit de un autoturism.

"Este un sector de drum cu linie continuă. Se pare că şoferul autoturismului a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul. Microbuzul are numere de Bucureşti şi este răsturnat în afara şoselei şi transporta persoane pe ruta Caransebeş - Reşiţa", a spus Cărbunaru.

În urma accidentului, două persoane din autoturism au murit, iar alte două au fost rănite, fiind duse la spital. De asemenea, cele 11 persoane care se aflau în microbuz au fost transportate cu ambulanţele la spital.

Autoturismul era înmatriculat în Italia.

Traficul rutier în zona accidentului a fost blocat aproximativ 45 de minute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici