Video Accident în Constanţa: O femeie şi fiul de 13 ani, răniţi după ce s-au prăbuşit cu maşina de pe un pod - FOTO, VIDEO

O femeie în vârstă de 36 de ani şi fiul acesteia, de 13 ani, au fost răniţi, luni, după ce maşina cu care se deplasau în municipiul Constanţa a căzut de pe un pod înalt de şase metri, fiind acroşată de un autocamion, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3203 afișări

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a petrecut în jurul prânzului, pe podul rutier dintre staţia CFR MOL5 şi poarta de acces nr. 7 din portul Constanţa, la faţa locului ajungând mai multe echipaje ale Ambulanţei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi poliţiştii din cadrul Serviciului Transporturi Maritime.

Oamenii legii au stabilit că un autocamion nu a acordat prioritate unui autoturism, lovindu-l, iar în urma impactului femeia aflată la volanul maşinii a pierdut controlul.

Autoturismul, după ce a lovit parapetul podului, s-a prăbuşit pe o linie de cale ferată, de la o înălţime de şase metri. În cădere, maşina a rupt şi firul de înaltă tensiune, rămânând în poziţia răsturnată pe plafon.

În urma accidentului, femeia aflată la volan a fost rănită grav, suferind un traumatism cranian sever, în timp ce fiul ei a fost rănit mai uşor, suferind un traumatism cranian şi plăgi la un picior.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Din cercetările făcute până acum a reieşit că şoferul autocamionului nu a consumat băuturi alcoolice.

Cercetările continuă de către poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici