Accident în lanţ pe autostrada Bucureşti-Piteşti - VIDEO

Două persoane au fost rănite şi opt maşini au fost avariate, marţi după-amiază, în urma unui accident în lanţ, petrecut pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 11 plus 800, pe sensul spre Capitală, din cauza vitezei excesive a unuia dintre autovehicule.

468 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ pe autostrada Bucureşti-Piteşti - VIDEO

Accident în lanţ pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Potrivit comisarului şef Emilian Buican, şeful Poliţiei A1, şoferul unui Peugeot 407 care se deplasa dinspre Piteşti spre Bucureşti a circulat cu viteză foarte mare şi a lovit din spate un autoturism, pe care l-a proiectat în alte şase maşini.

"În urma accidentului, şoferul şi pasagerul din Peugeot au fost răniţi grav, fiind preluaţi şi transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Universitar de urgenţă Bucureşti.

Potrivit sursei citate, circulaţia rutieră pe sensul Piteşti - Bucureşti a fost întreruptă pentru câteva minute.

"Şoferul autoturismului Peugeot circula cu viteză foarte mare. Nu este vorba despre nepăstrarea vitezei neregulamentare faţă de maşina din faţă, ci de faptul că, din cauza vitezei foarte mari, a intrat pur şi simplu în maşina din faţa sa, aceasta fiind proiectată în alte şase maşini, pe principiul dominoului", a explicat Buican.

Acesta a adăugat că nu există alţi răniţi, dar că maşinile au fost avariate şi se află, în acest moment, în imposibilitatea de a-şi continua drumul, fiind nevoie să fie preluate pe platforme de transport.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici