ACCIDENT ÎN LANŢ pe Şoseaua Alexandriei: Două persoane au fost duse la spital

Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite marţi dimineaţă, în urma unui accident în lanţ care a avut loc pe Şoseaua Alexandriei din Bucureşti, cele două victime fiind transportate cu ambulanţa la Spitalul Universitar de Urgenţă, potrivit unor oficiali din Brigada Rutieră a Capitalei.

3790 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT ÎN LANŢ pe Şoseaua Alexandriei: Două persoane au fost duse la spital

ACCIDENT ÎN LANŢ pe Şoseaua Alexandriei: Două persoane au fost duse la spital (Imagine: Cristian Andreescu/Arhiva Mediafax Foto)

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism care circula pe sensul de intrare în Capitală a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care, în urma impactului, a provocat un accident în lanţ, în care au fost implicate alte două vehicule aflate în spatele acesteia.

În urma accidentului, două persoane aflate într-una dintre maşini, soţ şi soţie, în vârstă de 64 şi, respectiv, 63 de ani, au suferit răni uşoare şi au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici