ACCIDENT la Bacău:14 persoane, la spital după ce un microbuz a lovit o autoutilitară, apoi a intrat într-un copac. Două persoane au rămas internate

Două din cele 14 persoane care au ajuns la spital, joi dimineaţă, în urma accidentului produs în municipiul Bacău, după ce un microbuz a lovit o autoutilitară, apoi a intrat într-un copac, au rămas internate, restul răniţilor suferind doar contuzii uşoare şi atacuri de panică.

336 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT la Bacău:14 persoane, la spital după ce un microbuz a lovit o autoutilitară, apoi a intrat într-un copac. Două persoane au rămas internate

ACCIDENT la Bacău:14 persoane, la spital după ce un microbuz a lovit o autoutilitară, apoi a intrat într-un copac (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, două dintre persoanele rănite în accidentul în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară au rămas internate.

"Cele două persoane rămase internate în spital au suferit şi fracturi, fiind în continmuare sub monitorizare şi supraveghere medicală. Ceilalţi 12 pacienţi au fost externaţi, întrucât starea lor nu necesita spitalizare", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX directorul medical al SJU Bacău, Aurelia Ţaga.

Un număr de 14 persoane au ajuns la spital, joi dimineaţă, în urma unui accident produs în municipiul Bacău, după ce un microbuz a lovit o autoutilitară, apoi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii băcăuani, accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Vasile Pârvan cu Doctor Istrate din municipiul Bacău, după ce microbuzul de transport persoane a intrat în depăşirea unei autoutilitare care a virat la stânga, moment în care cele două autovehicule s-au ciocnit.

În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului.

"Doisprezece pasageri din microbuz, precum şi cei doi şoferi ai autovehiculelor implicate în accident au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, toţi fiind conştienţi. Majoritatea persoanelor rănite au fost transportate la spital cu ambulanţele, însă au existat şi pasageri care au ajuns pe jos la unitatea medicală", declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili vinovăţia şoferilor în funcţie de rezultatele anchetei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici