Accident la Ciorogârla. Coloane uriaşe de maşini pe A1

Coloane uriaşe de maşini s-au format marţi după-amiaza pe autostrada A1, în apropierea localităţii Ciorogârla. Maşinile circulă cu greutate din cauza unui accident.

296 afișări
Imaginea articolului Accident la Ciorogârla. Coloane uriaşe de maşini pe A1

Accident la Ciorogârla. Coloane uriaşe de maşini pe A1

Accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 13, în zona localităţii Ciorogârla, în judeţul Ilfov.

Un autotren a rămas imobilizat pe prima bandă a sensului de mers către capitală. Circulaţia rutieră se desfăşoară doar pe banda nr. 2.

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi dirijează circulaţia. Deoarece şoseaua este aglomerată în zona Ciorogârla s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ trei kilometri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
a1,
trafic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici