Video Accident mortal de muncă în Bucureşti (VIDEO)

Un muncitor care lucra la o canalizare din cadrul unei societăţi de pe Splaiul Independenţei din Bucureşti a murit, vineri dimineaţă, când a fost strivit de o ţeavă pe care o tăia, informează surse din Poliţie.

2 afișări

Poliţiştii Secţiei 20 şi echipajele de intervenţie care au sosit la faţa locului nu au mai putut decât să constate că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, murise din cauza leziunilor severe de la cap. Cadavrul acestuia a fost scos din canal de două echipe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, una de salvatori şi cealaltă de descarcerare.

Cazul este investigat de reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, care vor stabili dacă au fost respectate normele de protecţia muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici