Accident pe DN 1, în Sibiu: Autocar cu 23 de pasageri, lovit de un TIR

Un autocar în care se aflau 23 de pasageri a fost implicat, miercuri, într-un accident pe Drumul Naţional 1, în judeţul Sibiu. Două persoane au fost rănite.

353 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 1, în Sibiu: Autocar cu 23 de pasageri, lovit de un TIR

Accident pe DN 1, în Sibiu: Autocar cu 23 de pasageri, lovit de un TIR

Potrivit poliţiştilor sibieni, semiremorca unui TIR a derapat pe Drumul Naţional 1, în zona Hula Bradului, din cauza vitezei neadaptate, şi a lovit un autocar condus regulamentar spre Sibiu.

În urma impactului, au fost răniţi şoferul de rezervă al autocarului şi un pasager.

Reprezentanţii Ambulanţei Sibiu au declarat că cei doi bărbaţi răniţi au suferit diferite traumatisme după ce s-au tăiat cu cioburile de la geamuri şi sunt duşi la spital.

În autocar se aflau 23 de pasageri şi cei doi şoferi.

Traficul rutier este blocat în întregime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici