Accident pe DN 13. Doi copii şi doi adulţi, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, sâmbătă, pe DN 13, între Sighişoara şi Braşov, după ce maşina în care se aflau a lovit un podeţ de beton şi s-a răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

561 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 13. Doi copii şi doi adulţi, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă

Doi copii şi doi adulţi, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 13

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Braşov, accidentul s-a produs pe DN 13, într-o curbă, pe drumul dinspre Sighişoara, spre Braşov.

„Un conducător auto care se deplasa pe DN 13, dinspre Sighişoara spre Braşov, la km 46+300 într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a lovit un podeţ din beton şi s-a răsturnat, oprindu-se într-un pom”, a transmis Poliţia Braşov.

Patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost rănite uşor, iar copiii primesc îngrijiri medicale la fata locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici