Accident pe o stradă din Cluj-Napoca. Un şofer a lovit, ca piesele de domino, cinci maşini - FOTO

Un şofer în vârstă de 61 de ani a provocat, marţi dimineaţă, un accident în oraşul Cluj-Napoca în care au fost avariate cinci maşini. Şoferul a fost rănit şi a ajuns la spital.

6549 afișări
Imaginea articolului Accident pe o stradă din Cluj-Napoca. Un şofer a lovit, ca piesele de domino, cinci maşini - FOTO

Accident în Cluj-Napoca. Un şofer a provocat un accident în care au fost lovite, ca piesele de domino, cinci maşini - FOTO

Conform primelor informaţii furnizate de poliţiştii clujeni, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a condus o maşină pe strada Dorobanţilor din oraş, iar la o intersecţie a schimbat banda de circulaţie fără să se asigure, lovind un autoturism, pe care l-a proiectat în alte două maşini parcate.

Un autoturism parcat a fost proiectat pe drum şi a acroşat o maşină aflată în coloană.

Şoferul în vârstă de 61 de ani a fost rănit şi transportat la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici