Accident rutier grav în Galaţi: Un bărbat şi un copil au decedat, alte şase persoane au fost rănite

O persoană a murit şi alte şapte, între care doi copii, au fost rănite, miercuri, în urma unui accident produs pe DN 25, în judeţul Galaţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit, poliţiştii făcând cercetări la faţa locului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6079 afișări
Imaginea articolului Accident rutier grav în Galaţi: Un bărbat şi un copil au decedat, alte şase persoane au fost rănite

Accident rutier grav în Galaţi: Un mort şi şapte răniţi, între care doi copii (Imagine: Grupul Şoferilor din Galaţi)

UPDATE 18:30: O fetiţă rănită în accidentul din Galaţi a murit la spital; bilanţul ajunge la doi morţi şi 6 răniţi

O fetiţă de trei ani şi jumătate rănită în urma accidentului produs, miercuri, pe DN 25, în judeţul Galaţi, a murit la spital, astfel că bilanţul a ajuns la doi morţi şi şase răniţi, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Ştefan Gohoreanu, a declarat că, în urma accidentului produs pe DN 25, unde un autoturism Dacia Logan s-a ciocnit cu unul marca Audi, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Tecuci, a murit pe loc, iar o fetiţă de trei ani şi jumătate, din municipiul Galaţi, a decedat, în cursul după-amiezii, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi.

Potrivit lui Gohoreanu, bărbatul care a murit era pasager în autoturismul Logan, condus de un tânăr de 22 de ani, iar fetiţa decedată se afla în autoturismul Audi.

Totodată, alte trei persoane, cu vârste de 15, 22 şi 36 de ani, care au fost rănite grav, şi o patra, care a suferit răni mai uşoare, au fost transportate la spital, în timp ce alţi doi pasageri din cele două maşini nu au necesitat internare.

Gohoreanu a afirmat că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că accidentul s-a produs după ce tânărul de 22 de ani, aflat la volanul maşinii Dacia Logan, a pierdut controlul asupra direcţiei, în uona comunei Şendreni, astfel că maşina a ajuns pe contransens şi s-a ciocnit cu autoturismul marca Audi.

Iniţial,  coordonatorului SMURD Galaţi, Anghel Trifan, a declarat că în accident au fost implicate un autoturism Dacia Logan şi un Audi, iar în urma impactului dintre cele două maşini un bărbat de 60 de ani a murit, iar alte şapte persoane au fost rănite.

Bărbatul decedat se afla la volanul unuia dintre autoturisme.

Trifan a precizat că printre cei şapte răniţi se numără un copil de trei ani şi jumătate, aflat în stare foarte gravă, şi altul de 12 ani, care are leziuni mai uşoare. Cei doi copii au fost transportaţi la spital.

În prezent, poliţiştii de la Serviciul Rutier fac cercetări la faţa locului, pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici