Accident rutier în apropierea Palatului Cotroceni. Trei maşini şi o motocicletă, implicate

Trei autoturisme şi o motocicletă au fost implicate, joi, într-un accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Traficul rutier, pe sensul dinspre Cartierul Militar spre Cotroceni, a fost restricţionat pe două benzi, din patru.

1159 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în apropierea Palatului Cotroceni. Trei maşini şi o motocicletă, implicate

Accident rutier în apropierea Palatului Cotroceni. Trei maşini şi o motocicletă, implicate

Porivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, de vină pentru accident ar fi unul dintre şoferii auto, care a schimbat direcţia de mers de pe o bandă pe cealaltă, fără să se asigure, acroşând un alt autoturism, creându-se astfel un carambol între mai multe vehicule care a condus la rănirea unui motociclist care circula regulamentar.

„Conducătorul motocicletei a fost rănit uşor, iar circulaţia a fost restricţionată pe două benzi, din cele patru existente pe aceea porţiune de drum”, au explicat, agenţiei MEDIAFAX, reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este restricţionat în zona producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici