Accident rutier între un microbuz şi un autoturism, în apropiere de Braşov. În microbuz se aflau şi 5 copii

În microbuz se aflau 10 persoane, dintre care şi 5 copii cu varste cuprinse între 1 şi 6 ani.

990 afișări
Imaginea articolului Accident rutier între un microbuz şi un autoturism, în apropiere de Braşov. În microbuz se aflau şi 5 copii

ULTIMA ORĂ. Accident rutier între un microbuz şi un autoturism în apropiere de Braşov. În microbuz se aflau şi 5 copii

Accidentul s-a produs între Braşov şi Feldioara. S-au deplasat la faţa locului 6 echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare şi două echipaje cu apă şi spumă.

Toate persoanele sunt conştiente. Conducatorul autoturismului este în stare mai gravă.
 
Ştire în curs de actualizare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici