Accident sau intenţie la şcoală? Copil de 15 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etaj

Un copil în vârstă de 15 ani a fost dus la spital, luni, după ce a căzut de la etajul al doilea, în timp ce se afla la şcoală, în localitatea Lenauheim, din judeţul Timiş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

927 afișări
Imaginea articolului Accident sau intenţie la şcoală? Copil de 15 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etaj

Accident sau intenţie, la şcoală? Copil de 15 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etaj

Potrivit ISU Timiş, copilul de 15 ani are traumatisme la nivelul picioarelor, după ce a căzut de la etajul al doilea al şcolii gimnaziale din localitatea Lenauheim.

Paramedicii iau în calcul şi varianta în care elevul ar fi sărit de la etaj.

„Este vorba de un băiat de 15 ani, care e posibil să fi sărit de la etajul doi. A fost transportat la spital cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Elevul a fost dus la spital. La faţa locului au intervenit o autospecială a ISU Timiş cu 4 subofiţeri şi un echipaj al Ambulanţei.

Modul în care s-a petrecut accidentul va fi cercetat de reprezentanţii şcolii şi ai poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici