Video Accident teribil la Sibiu: Nouă turişti străini au fost răniţi, după ce s-au răsturnat cu căruţa | FOTO, VIDEO

Nouă turişti străini au fost răniţi, vineri, după ce căruţa în care se aflau s-a răsturnat pe DJ 142B, în localitatea Boian, judeţul Sibiu. Cinci femei au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din Mediaş.

1975 afișări

Potrivit reprezentanţilor IPJ Sibiu, incidentul a fost loc pe DJ 142B, în localitatea Boian, judeţul Sibiu. Potrivit primelor informaţii, caii s-ar fi speriat de un pieton, au pornit la galop, iar căruţaşul nu i-a mai putut controla, atelajul răsturnându-se.

La faţa locului au intervenit patru echipaje SMURD şi trei echipaje de pompieri, precum şi autospeciala de salvare victime multiple. Reprezentanţii ISU Sibiu transmit că nouă dintre turişti au fost răniţi, dintre care patru prezintă diferite contuzii şi escoriaţii, doi au traumatism cranio-cerebral şi trei prezintă fracturi ale membrelor superioare.

Cinci victime, toate femei, au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din Mediaş.

Potrivit poliţiştilor, traficul pe DJ 142B este îngreunat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici