Accident TERIBIL la un ştrand din Hunedoara: Un copil de 6 ani, în comă profundă

Un copil în vârstă de 6 ani este în comă după ce s-a înecat, miercuri, într-o piscină de la un ştrand din Hunedoara. Copilul a fost resuscitat de angajaţii ştrandului şi dus la spital, unde este internat la Terapie Intensivă.

5045 afișări
Imaginea articolului Accident TERIBIL la un ştrand din Hunedoara: Un copil de 6 ani, în comă profundă

Un copil de 6 ani, în comă după ce s-a înecat la un ştrand din Hunedoara

Medicul Călin Dumitrescu a declarat că un copil s-a înecat într-un ştrand din Hunedoara, acesta fiind în stare gravă, în comă profundă.

„Din datele pe care le am, este în comă profundă, internat la Terapie Intensivă. Până la sosirea echipajelor de ambulanţă, acestuia i-au fost aplicate manevre de resuscitare de către un turist şi angajaţii de la aqualand”, a spus Dumitrescu.

Deocamdată nu se ştie cum s-a produs accidentul, urmând ca acest lucru să fie stabilit ulterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici