ACL Bucureşti sesizează Curtea de Conturi pentru lucrările din Piaţa Charles de Gaulle

ACL Bucureşti a sesizat, vineri, Curtea de Conturi, solicitând efectuarea unui control la Primăria Capitalei pentru a verifica legalitatea lucrărilor din Piaţa Charles de Gaulle, a anunţat purtătorul de cuvânt al ACL Bucureşti, Mihai Atănăsoaei.

102 afișări
Imaginea articolului ACL Bucureşti sesizează Curtea de Conturi pentru lucrările din Piaţa Charles de Gaulle

ACL Bucureşti sesizează Curtea de Conturi pentru lucrările din Piaţa Charles de Gaulle (Imagine: Shutterstock)

Atănăsoaei a spus că primarul general nu a oferit nicio informaţie publică referitoare la lucrările din Piaţa Charles de Gaulle, care sunt în desfăşurare, iar ACL Bucureşti cere Curţii de Conturi să verifice care este baza legală a executării acestor lucrări, care sunt contractele, costurile şi termenul de efectuare a acestora.

"Din cazua lipsei de transparenţă de care a dat dovadă primarul general şi nu a oferit nicio informaţie publică referitoare la lucrările din Piaţa Charles de Gaulle, care sunt în desfăşurare de vreo 30 de zile, astăzi depunem o sesizare la Curtea de Conturi a României în care solicităm acesteia să dispună un control la Primăria Capitalei. În mod concret, cerem Curţii de Conturi să verifice care este baza legală a executării lucrării la Piaţa Charles de Gaulle, în baza căror contracte se execută aceste lucrări, care sunt costurile, care este temeiul legal al efectuării lucrărilor, cine aprobă şi a aprobat plata acestora", a spus Atănăsoaei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici