Acoperiş desprins de pe un bloc din Focşani, din cauza vântului puternic | FOTO

Un acoperiş s-a desprins, luni seara, de pe un bloc din Focşani, din cauza vântului puternic, un echipaj de pompieri din cadrul ISU Vrancea intervenind pentru îndepărtarea bucăţilor de tablă.

459 afișări
Imaginea articolului Acoperiş desprins de pe un bloc din Focşani, din cauza vântului puternic | FOTO

Acoperiş desprins de pe un bloc din Focşani, din cauza vântului puternic | FOTO

Acoperişul unui bloc din cartierul Sud al oraşului Focşani a fost puternic afectat de vântul puternic, elemnte de tablă desprinzându-se.

„Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervin în municipiul Focşani pentru înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice manifestate sub avertizare de cod portocaliu. Un echipaj acţionează pe str. Antrepozite, pentru degajarea unui arbore căzut, iar celălalt echipaj acţionează în cartierul Sud din pentru degajarea unor elemente de tablă desprinse dintr-un acoperiş”, a anunţat ISU Vrancea.

Taguri:
acoperiş,
focşani,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici