Acţiune a poliţiştilor bucureşteni, confundată cu o răpire

Serviciul unic de urgenţe 112 a fost anunţat, vineri după-amiază, de o răpire, care ar fi avut loc în zona Eroii Revoluţiei din Capitală, însă poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că era vorba, de fapt, de o acţiune a Poliţiei, fiind reţinuţi doi tineri suspectaţi de tâlhărie.

12 afișări
Imaginea articolului Acţiune a poliţiştilor bucureşteni, confundată cu o răpire

Acţiune a poliţiştilor bucureşteni, confundată cu o răpire

Poliţiştii bucureşteni au început verificările într-un presupus caz de răpire imediat după primirea, în jurul orei 14.00, a unui apel la numărul unic de urgenţe 112, potrivit Poliţiei Capitalei. Persoana care a anunţat aşa-zisa răpire a precizat că un bărbat a fost urcat cu forţa într-un autoturism Dacia Logan.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat că nu a fost vorba de o răpire, ci doar de o acţiune a poliţiştilor de la o secţie din Bucureşti.

Poliţiştii, aflaţi în misiune cu Dacia Logan, au imobilizat, în zona presupusei răpiri, doi bărbaţi suspectaţi de o tâlhărie, care au fost duşi la sediul Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici