Activitatea pe Aeroportul din Timişoara, întreruptă din cauza ceţii, a fost reluată

Activitatea Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, perturbată, vineri dimineaţă, din cauza ceţii, a revenit la normal în jurul orei 11.00, în total fiind afectate 24 de curse care trebuiau să aterizeze sau să decoleze de pe aeroport, întârzierile ajungând şi la cinci ore.

17 afișări
Imaginea articolului Activitatea pe Aeroportul din Timişoara, întreruptă din cauza ceţii, a fost reluată

Activitatea pe Aeroportul din Timişoara, întreruptă din cauza ceţii, a fost reluată (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Putătorul de cuvânt al Aeropotului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că activitatea a fost reluată în jurul orei 11.00, după ce ceaţa de pe pistă s-a ridicat.

Potrivit acesteia, în total au fost afectate 24 de curse aeriene, care trebuiau să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul din Timişoara.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul aeroportului, au fost afectate 13 curse care trebuiau să plece către Bergamo (două curse), Bucureşti, Dusseldorf, Roma, Stuttgart, Florenţa, Verona, Bari, Atena, Munchen, Veneţia şi Ancona.

De asemenea, au fost afectate şi 11 curse care trebuiau să ajungă pe Aeroportul din Timişoara de la Bucureşti (două curse), Cernăuţi, Lvov, Chişinău, Sibiu, Odessa, Bacău, Craiova, Iaşi şi Cluj.

Trifan a precizat că cea mai mare întârziere, de aproximativ cinci ore, o înregistrează o aeronavă care trebuia să decoleze la ora 6.30, cu destinaţia Bergamo şi care va pleca în jurul orei 11.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici