Actriţa Cezara Dafinescu ar putea deveni cetăţean de onoare al Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucureşti va vota, în şedinţa de miercuri, un proiect de hotărâre care prevede acordarea titlului de cetăţean de onoare al Capitalei actriţei Cezara Dafinescu, în vârstă de 70 de ani.

151 afișări
Imaginea articolului Actriţa Cezara Dafinescu ar putea deveni cetăţean de onoare al Capitalei

Actriţa Cezara Dafinescu ar putea deveni cetăţean de onoare al Capitalei

Potrivit proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de miercurea viitoare, se propune acordarea titlului de cetăţean de onoare al Bucureştiului actriţei Cezara Dafinescu, „în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei cinematografice şi a spectacolului”.

De asemena, în proiectul de hotărâre se mai precizează că Cezara Dafinescu este născută în 4 august 1948 la Sibiu, „şi este o bine cunoscută actriţă română (...) A absolvit Institul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în 1973, la clasa profesor Moni Ghelerter”.

Printre filmele în care a jucat Cezara Dafinescu se numără „Brigada Diverse în alertă”, „Dumbrava minunată”, „Explozia” sau „Ciprian Porumbescu”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici