Adi Minune, amendat pentru că nu a declarat la timp schimbarea locului în care îşi ţine armele - VIDEO

Cântăreţul Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, a fost sancţionat contravenţional, marţi, pentru că nu a declarat la Poliţia Ilfov, în termen de zece zile, că a schimbat locul în care îşi ţine cele trei arme, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

24 afișări
Imaginea articolului Adi Minune, amendat pentru că nu a declarat la timp schimbarea locului în care îşi ţine armele - VIDEO

Adi Minune, amendat pentru că nu a declarat la timp schimbarea locului în care îşi ţine armele (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Claudia Burada a precizat că Adrian Simionescu a fost amendat cu suma de 500 de lei.

Poliţiştii ilfoveni au efectuat un control al locuinţei artistului, după ce au fost sesizaţi că Simionescu ar fi deţinut arme de foc.

Aceştia au constatat că Adi Minune deţine două arme de vânătoare şi una de tir, în mod legal.

Singura neregulă sesizată a fost faptul că Simionescu nu a anunţat Poliţia, în termen de zece zile, privind schimbarea locului în care îşi ţinea armele, conform legislaţiei în vigoare.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici