Adio bonusuri şi suplimente la salariu! Mulţumeşte-te cu o mângâiere pe creştet de la şef!

Mergând pe ideea „Slavă Domnului că mai am un serviciu şi că nu sunt şomer”, angajaţii români nici nu se mai gândesc să ceară o mărire de salariu sau pachete salariale care să-i motiveze. La rândul lor, managerii încearcă să-şi păstreze cei mai buni angajaţi fără a avea la dispoziţie un buget din care să ofere bonusuri, stimulente sau suplimente pe măsura muncii depuse.

56 afișări
Imaginea articolului Adio bonusuri şi suplimente la salariu! Mulţumeşte-te cu o mângâiere pe creştet de la şef!

Adio bonusuri şi suplimente la salariu! Mulţumeşte-te cu o mângâiere pe creştet de la şef! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

În aceste condiţii, cei mai mulţi dintre salariaţi primesc complimente verbale din partea şefului, scrisori personale de felicitare sau, cel mult, câteva zile libere la finalizarea unui proiect pentru care au muncit zi lumină. Este de ajuns, însă, pentru a păstra angajaţii cheie în companie?

Marile companii, care până în urmă cu doi ani ofereau beneficii care depăşeau chiar şi 50% din salariu, s-au văzut nevoite, în contextul tăierilor masive de bugete, să se adapteze noilor condiţii şi să vină cu alte metode de recompensare şi de motivare a angajaţilor.

Citeşte mai multe despre recompensele oferite angajaţilor pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici