Adjuncţii Parchetului General susţin, luni, interviurile la CSM

  • Adjuncţii din Parchetul General susţin, luni, interviurile în faţa CSM pentru avizarea propunerilor ministrului Justiţiei.
  • Este vorba de procurorii Bogdan Licu, Maria Magdalena Militaru şi Adriana Denisa Cristodor.
202 afișări
Imaginea articolului Adjuncţii Parchetului General susţin, luni, interviurile la CSM

Adjuncţii Parchetului General susţin, luni, interviurile la CSM

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit pentru luni avizarea propunerilor ministrului justiţiei de numire a lui Bogdan Dimitrie Licu în funcţia de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a Mariei Magdalena Militaru în funcţia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a Adrianei Denisa Cristodor în funcţia de procuror şef Secţie – Secţia urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit calendarului, interviul lui Bogdan Dimitrie Licu pentru funcţia de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este programat între orele 10.00 – 11.30.

Între orele 12.00 – 13.30 este programat interviul Mariei Magdalena Militaru pentru funcţia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; iar între orele 14.00 – 15.30, interviul Adrianei Denisa Cristodor pentru funcţia de procuror şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici