Administratorul SC Tineretului: Ştrandul va fi deschis probabil la sfârşitul lunii iulie

Adminstratorul societăţii care a închiriat Ştrandul Tineretului, Mihaela Luţă, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că acesta va fi deschis pentru public probabil la sfârşitul lunii iulie, precizând că evenimentul va fi anunţat oficial înaintea deschiderii.

3756 afișări
Imaginea articolului Administratorul SC Tineretului: Ştrandul va fi deschis probabil la sfârşitul lunii iulie

Administratorul SC Tineretului: Ştrandul va fi deschis probabil la sfârşitul lunii iulie (Imagine: www.gds.ong.ro)

"Nu am declarat niciodată că Ştrandul Tineretului se va deschide pe 6 iulie. Probabil că până la sfârşitul lunii vom termina lucrările de reparaţii la bazinele de înot, însă vom anunţa în mod oficial acest eveniment", a spus Mihaela Luţă.

De asemenea, administratorul societăţii Tineretului SA a precizat că există un contract cu "un antreprenor general român", care la rândul său "lucrează cu o echipă de italieni", însă nu a dorit să precizeze numele celor două echipe.

"Vom face o igienizare de moment a ansamblului sportiv. Bazinele vor fi refăcute, filtrarea şi întreţinerea apei se vor face în permanenţă, iar pentru partea de vestiare, sunt aşteptate rezultatele unui proiect de refacere a ştrandului", a mai spus Mihaela Luţă.

Potrivit administratorului societăţii Tineretul SA, valoarea investiţiilor făcute la Ştrandul Tineretului se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

Întrebată dacă pentru reabilitarea Ştrandului Tineretului va fi luat în consideraţie proiectul câştigător al "concursului-manifest"organizat de Ordinul Arhitecţilor din România, Mihaela Luţă a spus că în urma discuţiei cu " acţionariatul firmei" s-a hotărât ca toate proiectele câştigătoarea ale concursului să fie analizate,"urmând ca, după analiză, să alegem proiectul cel mai reprezentativ pentru Ştrandul Tineretului".

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, alături de reprezentanţi ai Grupului pentru Dialog Social, Alianţei Civice, Ordinului Arhitecţilor din România şi bucureşteni, s-au întâlnit, duminică, la Ştrandul Tineretului, pentru a cere redeschiderea bazei sportive şi de recreere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici