ADMITERE LICEU: 163 de elevi admişi cu media 10.00. Cele mai multe în Iaşi

Ministerul Educaţiei anunţă că 163 de elevi au obţinut media zece la admiterea în clasa a IX-a, cele mai multe medii maxime fiind acordate în Iaşi (19), Bucureşti (16), Dolj (10), Bacău şi Mehedinţi (câte 9).

590 afișări
Imaginea articolului ADMITERE LICEU: 163 de elevi admişi cu media 10.00. Cele mai multe în Iaşi

ADMITERE LICEU: 163 de elevi admişi cu media 10.00. Cele mai multe în Iaşi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit raporatelor publicate pe site-ul pe care au fost publicate rapoartele finale ale primei repartizări computerizate a absolvenţilor de clasa a VIII-a, cele mai multe medii de 10.00 au fost obţinute în judeţul Iaşi, respectiv 19.

ADMITERE LICEU 2011: VEZI CINE A INTRAT LA LICEU CU MEDIA 10

Pe locul doi în clasamentul mediilor maxime este Capitala, cu 16 note de 10.00.

Totodată, nota maximă a fost obţinută de câte un elev din judeţele Braşov, Gorj, Galaţi, Hunedoara, Harghita, Ilfov, Maramureş, Vaslui, de câte doi elevi din judeţele Argeş, Bihor, Brăila, Caraş - Severin, Giurgiu, Prahova, Timiş, Teleorman, Vâlcea, de câte trei elevi din judeţele Buzău, Călăraşi, Mureş, Sibiu, Satu Mare.

Câte patru elevi din judeţele Ialomiţa şi Vrancea au primit nota 10.00, obţinută şi de câte cinci din judeţele Bistriţa - Năsăud, Constanţa şi Sălaj.

Nota 10.00 au obţinut şase elevi din Neamţ, câte şapte din Cluj şi Dâmboviţa, câte opt din Olt şi Suceava şi 10 din Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici