Adolescentul evadat din sediul Poliţiei din Galaţi, prins. Ce măsuri au fost luate împotriva sa

Adolescentul în vârstă de 16 ani, care a evadat, luni, din sediul Biroului Urmăriri al Poliţiei Galaţi, a fost prins. Tânărul va fi internat într-un centru educativ, în baza unei sentinţe a judecătorilor.

2671 afișări
Imaginea articolului Adolescentul evadat din sediul Poliţiei din Galaţi, prins. Ce măsuri au fost luate împotriva sa

Autorităţile din Galaţi, în ALERTĂ: Un adolescent de 16 ani a evadat din sediul Poliţiei

UPDATE 21:26: Tânărul de 16 ani a fugit din sediul Poliţiei, profitând de un moment de neatenţie al oamenilor legii.

El fusese adus la poliţie pentru că pe numele său Judecătoria Galaţi emisese, în februarie 2019, o sentinţă penală de internare într-un centru educativ pe o perioada de un an, pentru tâlhărie.

Poliţiştii au început căutările imediat după fuga tânărului, iar în acest caz a fost deschis un dosar pentru pentru evadare şi neglijenţă în serviciu.


Poliţia Galaţi a transmis că, luni, în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Galaţi au depistat un adolescent în vârstă de 16 ani, pe numele căruia Judecătoria Galaţi emisese, în februarie 2019, o sentinţă penală de internare într-un centru educativ pe o perioada de un an, pentru tâlhărie.

Acesta a fost predat poliţiştilor din cadrul Biroului Urmăriri şi, în jurul orei 14.30, profitând de un moment de neatenţie al oamenilor legii, băiatul fugit din sediul Poliţiei.

Oamenii legii înearcă să îl găsească pentru a-l reţine pe adolescent.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru pentru evadare şi neglijenţă în serviciu.

Taguri:
evadare,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici