Adriana Pistol a fost aleasă vicepreşedinte al adunării Comitetului Regional OMS Europa

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adriana Pistol, a fost ales vicepreşedinte al adunării Comitetului Regional OMS Europa în cadrul celei de-a 73-a reuniuni a Comitetului.

123 afișări
Imaginea articolului Adriana Pistol a fost aleasă vicepreşedinte al adunării Comitetului Regional OMS Europa

Adriana Pistol a fost aleasă vicepreşedinte al adunării Comitetului Regional OMS Europa

Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii, în cadrul sesiunii plenare de marţi, ministrul Alexandru Rafila a punctat eforturile comune ale statelor membre privind dezvoltarea unei strategii comune în domeniul resurselor umane în sănătate, începută prin Declaraţia de la Bucureşti din luna martie, care va fi adoptată sub formă de rezoluţie la această reuniune, după un proces intens de consultări coordonat de România.

De asemena, a fost salutată de către statele membre ale Reţelei Sud-Est Europene de Sănătate înfiinţarea la Bucureşti a Centrului Regional de Dezvoltare pentru Asistenţi şi Moaşe, în colaborare cu Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

„În cadrul celei de-a 73-a reuniuni a Comitetului Regional al OMS Europa, doamna secretar de stat Adriana Pistol a fost aleasă vicepreşedinte a adunării”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici