Aeronava Airbus A310-300 va opera din nou pe aeroportul din Timişoara, după zece ani

Aeronava Airbus A310-300 va opera din nou, începând de luni, pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, după mai bine de zece ani, urmând să efectueze zboruri charter spre şi dinspre Turcia.

340 afișări
Imaginea articolului Aeronava Airbus A310-300 va opera din nou pe aeroportul din Timişoara, după zece ani

Aeronava Airbus A310-300 va opera din nou pe aeroportul din Timişoara, după zece ani (Imagine: Vava Marius Ionuţ/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, după aproximativ zece ani, aeronava Airbus A310-300 va opera din nou pe acest aeroport.

"În urmă cu mai bine de zece ani, aeronave de tip Airbus A310-300 făceau posibile zborurile transatlantice cu plecare din Timişoara. Începând de astăzi, 17 iunie, acelaşi tip de aeronavă este folosită în operarea curselor charter cu destinaţia Antalya. Astfel, compania Tarom operează cu acest tip de aeronavă unul dintre cele trei zboruri săptămânale spre această destinaţie de vacanţă, în fiecare zi de luni - cu decolare din Antalya la ora 17.00, aterizare la Timişoara la ora 19.10 şi retur, decolare din Timişoara la ora 20.10 şi aterizare în Antalya, la 22.05", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, aeronava de tip Airbus A310-300, cu o greutate de aproximativ 164 de tone, este un avion bimotor, pentru curse medii şi lungi, cu două culoare, poate transporta până la 240 de pasageri şi are o autonomie de zbor de până la 9.600 de kilometri.

Din categoria aeronavelor de capacitate mare, pe Aeroportul din Timişoara operează frecvent aeronavele de tip Airbus A320, aparţinând companiei WizzAir, cu o greutate de aproximativ 70 de tone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici