- Home
- Social
- (23.04.2021, 14:49)
- Raisa Humeniuc
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
Afacere dintr-o bacterie. Mihai şi Florin produc la Cluj o băutură artizanală cu ajutorul ciupercii kombucha
- Mihai şi Florin produc la Cluj o băutură artizanală cu ajutorul ciupercii kombucha.
- Ceaiul kombucha are efecte benefice asupra sistemului imunitar şi digestiv.
- O sticlă de ceai kombucha costă între 10 şi 18 lei.
740 afișări

Afacere dintr-o bacterie. Mihai şi Florin produc la Cluj o băutură artizanală cu ajutorul ciupercii kombucha
Au mizat pe o bacterie şi au avut de câştigat. Este povestea lui Florin Moldovan şi Mihai Sbîrciu care produc în laboratorul de la Cluj o băutură artizanală cu ajutorul ciupercii kombucha. Practic este un ceai fermentat cu multiple beneficii, datorită probioticelor care formează ciuperca de origine asiatică. Consumul regulat de ceai kombucha susţine sistemul imunitar şi ajută la digestie, arată studiile. Nu e de mirare că băuturile făcute de Florin şi Mihai se găsesc în magazinele naturiste. O sticlă de kombucha costă între 10 şi 18 lei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cum e să locuiești într-un avion. O femeie și-a făcut casă dintr-un Boeing 727
-
Războiul din Ucraina, ziua 577. Ucraina va primi mult doritele rachete avansate cu rază lungă de acţiune. Ucrainenii vor putea lovi adânc în teritoriul controlat de ruşi / Mai multe bombardamente ruse au fost raportate peste noapte
-
Echinocţiul de toamnă. Iată când schimbăm ora şi trecem la ora de iarnă în 2023
-
Putin are o problemă severă. Maşinăria lui de război rămâne fără carburant / Măsură disperată: Rusia a interzis toate exporturile de carburant
„Băutura e uşor tulbure. Noi o filtrăm puţin. Este important să fie tulbure. Dacă nu e tulbure, nu are probiotice în ea, nu are bacterie”, a declarat Florin Moldovan, administrator.
„Avem patru variante de kombucha. Varianta cu ghimbir şi mere coapte, scorţişoară şi vanilie. Aceasta este varianta originală. Este practic kombucha cu ceai negru. Aceasta este tot varianta cu ceai negru cu un mix de fructe de pădure şi asta e varianta de ceai verde cu mango şi ananas”, a spus Mihai Sbîrciu, manager.
„Este practic un ceai fermentat, cu aceste colonii de bacterii, 04.00 // 04.04 mai multe feluri de probiotice care practic ajută la tranzitul intestinal, la digestie în general. În cultura japoneză se bea înainte de masă. Recomandăm şi noi să se consume înainte de masă”, a continuat acesta.



Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




PROSPORT.RO

CANCAN.RO

GANDUL.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe