Afacerea banilor de zăpadă. Cine ia 100 de milioane de euro

Există standarde de cost, sunt prevăzute sancţiuni, dar şi şmecherii legale prin care lucrările făcute de mântuială se decontează chiar în baza sentinţelor judecătoreşti, potrivit cotidianului Gândul.

16 afișări
Imaginea articolului Afacerea banilor de zăpadă. Cine ia 100 de milioane de euro

Afacerea banilor de zăpadă. Cine ia 100 de milioane de euro (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

La nivel naţional, 100 de milioane de euro sunt alocaţi de Ministerul Transporturilor (MT) pentru deszăpezire şi alte lucrări de întreţinere a drumurilor, ce vor fi executate în iarna 2010-2011. Suma este comparabilă cu cea cheltuită anul trecut şi cu cea din sezonul rece 2008-2009, şi se prevede că va fi suplimentată, la 150 de milioane de euro, în cazul în care abundenţa ninsorilor va depăşi prognozele.

Citeşte mai multe despre afacerea banilor pentru zăpadă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici