Află cum încearcă românii să înşele asigurătorii pentru a încasa despăgubiri

Casco şi RCA se află în topul poliţelor prin care românii încearcă cel mai des să înşele asigurătorii pentru a încasa despăgubiri necuvenite, informează cotidianul Gândul.

39 afișări
Imaginea articolului Află cum încearcă românii să înşele asigurătorii pentru a încasa despăgubiri

Află cum încearcă românii să înşele asigurătorii pentru a încasa despăgubiri (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Simulări de accidente auto, ciocniri intenţionate, modificări de acte, inspectori care "nu observă" fapte evidente. Imaginaţia românilor nu are limite când vine vorba de a frauda companiile de asigurări.

Reprezentanţii asigurătorilor spun că în ultimul timp a crescut numărul de tentative reuşite de fraudă. "Încercăm să ţinem sub control fenomenul fraudelor, dar suntem în urma ideilor de fraudă ce apar. În ultima perioadă a crescut numărul de tentative de fraude reuşite", a declarat pentru Gândul Radu Mustăţea, directorul general al Astra Asigurări. Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) nu dispune de date centralizate privind fraudele în domeniu.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici