Agenţi de pază din două cluburi din Sectorul 3, acuzaţi că au agresat mai multe persoane

Trei agenţi de pază din două cluburi din Sectorul 3 al Capitalei sunt cercetaţi pentru purtare abuzivă după ce mai multe persoane au depus plângeri la poliţie că au fost agresate.

122 afișări
Imaginea articolului Agenţi de pază din două cluburi din Sectorul 3, acuzaţi că au agresat mai multe persoane

Agenţi de pază din două cluburi din Sectorul 3, acuzaţi că au agresat mai multe persoane

Potrivit Poliţiei Capitalei, în perioada iulie 2021 – mai 2022, la Poliţia pentru Centrul Vechi au fost înregistrate mai multe plângeri penale ale unor persoane care reclamau faptul că, în timp ce se aflau în două cluburi din sectorul 3, au fost agresate de agenţii de pază.

În urma cercetărilor făcute au fost identificaţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 35 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

Ulterior, bărbaţii au fost depistaţi şi duşi la audieri, iar luni, în baza probatoriului administrat, aceştia au fost reţinuţi. Marţi, pentru unul dintre bărbaţi, în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea a 11 infracţiuni de purtare abuzivă, instanţa a emis mandat de arestare preventivă. Pentru ceilalţi doi, ambii bănuiţi de săvârşirea a 3 infracţiuni de purtare abuzivă, a fost dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar.

De asemenea, poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili dacă bărbaţii erau angajaţi cu forme legale în cadrul celor două cluburi.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici