Agentul care o protejează pe nepoata lui Biden a deschis focul asupra unor persoane

Un agent al Secret Service care o protejează pe nepoata preşedintelui american Joe Biden a deschis focul asupra unor suspecţi care încercau să pătrundă într-un vehicul guvernamental, potrivit BBC.

474 afișări
Imaginea articolului Agentul care o protejează pe nepoata lui Biden a deschis focul asupra unor persoane

Agentul care o protejează pe nepoata lui Biden a deschis focul asupra unor persoane

Incidentul s-a produs pe 12 noiembrie, la miezul nopţii, în cartierul Georgetown din Washington DC. Mai mulţi agenţi se aflau în serviciu de protecţie la casa lui Naomi Biden, nepoata preşedintelui SUA. Ei au observat trei persoane care au spart geamul unui vehicul guvernamental.

Se pare că niciunul dintre cei trei suspecţi nu a fost rănit, potrivit unui comunicat al Secret Service.

Suspecţii, care au fugit de la locul faptei cu o maşină roşie, sunt căutaţi.

„Nu a existat nicio ameninţare la adresa vreunui protejat, iar incidentul este investigat de Departamentul de Poliţie Metropolitană din DC şi de Secret Service", a precizat serviciul.

Totuşi, nu există nicio dovadă care să sugereze că suspecţii ştiau că vehiculul face parte dintr-un dispozitiv de protecţie pentru nepoata lui Biden.

Naomi Biden, în vârstă de 29 de ani, este fiica lui Hunter Biden şi a fostei sale soţii Kathleen Buhle. Ea este cea mai mare nepoată a preşedintelui american.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
biden,
agent,
pistol

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici