Aglomeraţie la Nădlac II. Coloane de maşini s-au format la ieşirea din România

Coloane de maşini s-au format la Punctul de Frontieră Nădlac II, pe sensul de ieşire din România. Autorităţile anunţă că de vină sunt unele proceduri ale Poliţiei de Frontieră.

2453 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie la Nădlac II. Coloane de maşini s-au format la ieşirea din România

Aglomeraţie la Nădlac II. Coloane de maşini s-au format la ieşirea din România

Traficul este foarte aglomerat pe autostrada A1, pe sensul de ieşire din ţară. Coloanele s-au format din cauza unor proceduri ale Poliţiei de Frontieră.

„Ca urmare a unor proceduri ale Poliţiei de Frontieră, traficul prin Punctul de Frontieră Nădlac II, de pe autostrada A1, se desfăşoară îngreunat pe sensul de ieşire din România”, au anunţat reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Şoferii care vor să iasă din ţară sunt sfătuiţi să caute rute alternative.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici