Aglomeraţie pe drumurile către munte şi mare / 40 autovehicule/minut pe A2

Centrul Infotrafic anunţă, sâmbătă dimineaţa, că este aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, între Nistoreşti şi Comarnic, pe sensul de mers către Braşov. Pe A2 Bucureşti - Constanţa este trafic intens pe sensul de mers către Constanţa, cu o medie de 40 autovehicule/minut.

147 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe drumurile către munte şi mare /  40 autovehicule/minut pe A2

Aglomeraţie pe drumurile către munte şi mare / 40 autovehicule/minut pe A2

Infotrafic transmite că sâmbătă, la ora 09.00, pe DN 1 Ploieşti - Braşov, se înregistra trafic intens între Nistoreşti şi Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

De asemenea, pe DN 39 Constanţa - Vama Veche se înregistrau valori de trafic ridicate pe raza localităţilor Agigea şi Eforie Nord, în direcţia către litoral.

În privinţa circulaţiei pe autostrăzi, sursa citată anunţă că pe A2 Bucureşti - Constanţa este trafic intens pe sensul de mers către Constanţa, cu o medie de 40 autovehicule/minut.

Totodată, pe A4 Ovidiu - Agigea sunt valori de trafic crescute în direcţia către litoral.

„Sfătuim şoferii să circule cu multă atenţie, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră, semnalizând din timp orice schimbare a direcţiei de mers, să păstreze o distanţă de siguranţă între autovehoicule şi să nu depăşească limitele legale de viteză”, transmit poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici