Aglomeraţie pe principalele drumuri din ţară: turiştii se întorc spre casă

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate duminică pe DN 1, DN 7 - Valea Oltului, Autostrada Soarelui şi alte drumuri din ţară, pe sensul dinspre litoral şi dinspre staţiunile montane, turiştii îndreptându-se spre case.

202 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe principalele drumuri din ţară: turiştii se întorc spre casă

Aglomeraţie pe principalele drumuri din ţară: turiştii se întorc spre casă

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică după-amiaza, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în localităţile Băneşti, Comarnic şi Buşteni, pe sensul de mers Ploieşti - Braşov, precum şi între Predeal şi Buşteni, dar şi în staţiunea Sinaia, în direcţia Braşov - Ploieşti.

Sunt valori de trafic ridicate pe DN 7 (Valea Oltului) între Piteşti şi Sibiu, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, pe ambele sensuri de mers.

Este trafic intens şi pe DN 39 Constanţa - Vama Veche, în staţiunea Eforie Nord, în ambele direcţii.

Pe A1 Bucureşti - Piteşti, traficul se desfăşoară normal, la fel şi pe A1 Sibiu - Deva, pe A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea.

Pe A2 Bucureşti - Constanţa sunt valori de trafic în creştere pe sensul de mers către Capitală, circulându-se în coloană în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, acolo unde poliţiştii opresc traficul pentru perioade limitate de timp, pe sensul către Constanţa, permiţând deplasarea pe două benzi, a vehiculelor ce se deplasează spre Bucureşti.

Poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu multă atenţie, în limitele de viteză stabilite pentru fiecare şosea, să se asigure înainte de fiecare manevră pe care o efectuează şi nu urce la volan obosiţi sau dacă au consumat alcool sau substanţe stupefiante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici