Aglomeraţie pe Valea Prahovei: Se circulă în coloană pe sensul către Braşov

Traficul rutier este aglomerat pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană pe sensul către Braşov al DN1, în zona oraşului Comarnic, judeţul Prahova.

122 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei: Se circulă în coloană pe sensul către Braşov

Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Coloană de maşini în Comarnic

Potrivit Centrului Infotrafic, la acestă oră, pe DN1 Bucureşti –Braşov, traficul rutier s-a intensificat către zona montană.

Astfel, se circulă în coloană de la kilometrul 102 până la kilometrul 106, pe sensul către Braşov al DN1, în zona oraşului Comarnic, judeţul Prahova.

Poliţiştii recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici