Aglomeraţie pe Valea Prahovei, spre staţiunile montane. În Buşteni şi Comarnic sunt coloane de maşini

Se circulă cu dificultate, în condiţii de aglomeraţie, luni, pe DN 1 Bucureşti – Braşov, spre staţiunile montane, iar în Comarnic şi Buşteni s-au format coloane de maşini, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR.

626 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei, spre staţiunile montane. În Buşteni şi Comarnic sunt coloane de maşini

Aglomeraţie pe Valea Prahovei,spre staţiunile montane. În Buşteni şi Comarnic sunt coloane de maşini

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, luni, că la ora transmiterii ştirii, pe DN1 Bucureşti - Braşov, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie pe sensul de urcare către zona montană, iar între kilometrii 101+800 de metri – 106, pe raza oraşului Comarnic, şi pe tronsonul kilometric 128 – 130, pe raza staţiunii Buşteni, s-au format coloane de maşini.

De asemenea, este aglomerat şi sensul de mers către Capitală, pe DN 1, între kilometrii 135+500 de metri – 130, între limita cu judeţul Braşov şi staţiunea Azuga.

Poliţiştii sunt în teren pentru fluidizarea traficul rutier în zonele aglomerate.

Oamenii legii le recomandă şoferilor să circule prudent, cu viteză adaptată la condiţiile de trafic şi de drum, să ia în considerare că distanţa de frânare creşte pe un carosabil umed sau alunecos, să-şi asigure o vizibilitate bună prin parbriz, lunetă şi geamuri laterale şi să folosească luminile de ceaţă dacă se circulă pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă, mai spun poliţiştii rutieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici