Ai avea curaj să te angajezi în Afganistan? Ce trebuie să faci pentru 6.000 de dolari pe lună!

Ţări precum Irak sau Afganistan stârnesc teama când vine vorba să le vizitezi sau, mai mult, să-ţi găseşti un serviciu acolo.

39 afișări
Imaginea articolului Ai avea curaj să te angajezi în Afganistan? Ce trebuie să faci pentru 6.000 de dolari pe lună!

Ai avea curaj să te angajezi în Afganistan? Ce trebuie să faci pentru 6.000 de dolari pe lună! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dar dacă eşti mai aventurier din fire şi ai studii medicale îţi poti găsi, de exemplu, un job în bazele militare din Afganistan, pentru un salariu lunar de 6.000-7.000 de dolari pe lună.
Pentru asta trebuie să fii medic generalist cu drept de liberă practică, să oferi servicii medicale angajaţilor din taberele militare, dar şi să te ocupi de managementul clinicii şi de pregatirea personalului medical angajat. Nu va intra în atribuţiile tale să tratezi militarii sau băştinaşii răniţi în confruntările armate.
Citeşte mai multe despre locurile de muncă din Afganistan pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici