Ai de gând să copiezi la BAC? Sfatul lui Cristi Dănileţ pentru elevi: „Nu riscaţi, căci dacă vă prindem, nu vă iertăm!”

  • Judecătorul clujean Cristi Danileţ le-a transmis un mesaj pe Facebook elevilor care dau luni BAC- ul şi îi îndeamnă să nu copieze
  • Cristi Danileţ: “Eu spun foarte clar: nu riscaţi! căci dacă vă prindem, nu vă iertăm!”
  • Peste 150.000 de elevi din toată ţara vor susţine începând de mâine examenul maturităţii
2432 afișări
Imaginea articolului Ai de gând să copiezi la BAC? Sfatul lui Cristi Dănileţ pentru elevi: „Nu riscaţi, căci dacă vă prindem, nu vă iertăm!”

Te-ai interesat care sunt cele mai bune metode ca să poţi copia la bacalaureat? Judecătorul Cristi Danileţ a aflat despre acest lucru şi a transmis un mesaj pe pagina lui de Facebook pentru toţi elevii care nu au învăţat şi vor să trişeze.

“Săptămâna viitoare au loc examenele de bacalaureat. Unii au învăţat, alţii nu prea. Cei din urmă se gândesc la tot felul de metode de a frauda. Vin către noi semnale că unii elevi umblă după închiriat echipament electronic cu o cască în care să le fie 'suflate' răspunsurile de către prietenaşi ce stau afară şi caută răspunsurile în cărţi. Eu spun foarte clar: nu riscaţi! Nici voi, cei aflaţi în clasele unde daţi examen, nici profesorii voştri care ar trebui să vă supravegheze temeinic, nici cei de afară cu care v-aţi înţeles să vă sufle. Nu riscaţi, căci dacă vă prindem, nu vă iertăm!Pentru toţi cei care vreţi să intraţi în viaţă în mod cinstit, respectul meu şi succes!”, a scris judecătorul pe contul său de Facebook.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici