Ai liber la city break. Călătorii post-restricţii în pandemie: Praga, Viena, Paris sau Istanbul sunt destinaţiile la ofertă

  • Praga, Viena, Paris sau Istanbul sunt destinaţiile la ofertă pentru un city break
  • Pentru un city break în Viena plăteşti 195 de euro şi ai bilet de avion inclus
  • Preţul pentru un city break la Paris porneşte de la 330 de euro
1968 afișări
Imaginea articolului Ai liber la city break. Călătorii post-restricţii în pandemie: Praga, Viena, Paris sau Istanbul sunt destinaţiile la ofertă

Ai liber la city break. Călătorii post-restricţii în pandemie: Praga, Viena, Paris sau Istanbul sunt destinaţiile la ofertă

Ştiu că ţi-e dor de un city break şi eşti pe punctul de-a rezerva o vacanţă. Agenţiile de turism s-au pregătit deja cu oferte pentru vara anului 2021.

Destinaţiile la ofertă sunt Praga, Viena, Paris sau Istanbul. Înainte de plecarea în fiecare oraş din străinătate trebuie să citeşti care sunt regulile împotriva COVID-19. Armand vrea să aleagă Viena. Tu alege ce ţi se potriveşte.

„Mă gândesc să plec anul acesta, sincer, într-un city break. Mai exact aş vrea să plec în Austria. Mai exact în capitală, în Viena. Cam spre august, septembrie, să nu fie nici prea cald, nici prea frig.

Ca să plec într-un city break sincer mă pregătesc, sunt genul ăla de român care pleacă cu jumătate de casă după el. Un laptop, boxă portabilă probabil, schimburi”, mărturiseşte Armand Vasiloiu, un român ce-şi doreşte să călătorească în vara aceasta. 

Un sejur în Viena te costă de la 195 de euro. Preţul este pentru o persoană şi include bilet de avion. La banii ăştia vei avea asigurată cazarea trei nopţi şi mic dejun inclus. La intrarea în Austria trebuie să prezinţi rezultatul negativ al unui test PCR.

Şi de asemenea, cu 72 de ore înainte de sosire trebuie să te înregistrezi online, iar când ajungi pe teritoriul austriac, să prezinţi confirmarea înregistrării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici