Alba: Armă veche descoperită într-o capelă din cimitir

Un bărbat din judeţul Alba a descoperit, în timp ce ajuta la demolarea unei capele dintr-un cimitir, o armă de vânătoare ascunsă în pereţii construcţiei.

216 afișări
Imaginea articolului Alba: Armă veche descoperită într-o capelă din cimitir

Alba: Armă veche descoperită într-o capelă din cimitir

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Daniel A., din Petreşti, ajuta, duminică, la demolarea unei capele aflate în cimitirul ortodox din Sebeş, moment în care a găsit în zidurile construcţiei o husă din piele.

Bărbatul a găsit în interiorul husei o armă de vânătoare cu două ţevi, ruginită, cu un număr inscripţionat pe ea, predând puşca poliţiştilor.

Poliţiştii încercă acum să stabilească provenienţa armei şi să găsească persoana care a ascuns-o în cimitir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici